Sve su sobe s balkonom, modernog dizajna i opremljene sustavom „pametne sobe“, klimatizacijom, mini barom, sefom, vatrodojavom, SOS alarmom, tuš kabinom, sušilom za kosu, kupaonskom kozmetikom, izravnom telefonskom linijom, SAT LCD hotel TV-om i Wi-Fi mrežom. Sobe su za nepušače, opremljene dimnim senzorima, ali je pušenje dozvoljeno na balkonu. Dječji krevetić i dječja stolica za hranjenje dostupni su na upit.

Naša je topla preporuka da što više vremena provedete u prirodi i istražite Rovinj svim svojim osjetilima. Ponosni smo na starogradsku jezgru kojom dominira barokna crkva SV. Eufemije i netaknutu i zaštićenu prirodu. Uz park šume Zlatni rt gdje se sljubljuju kristalno čisto more, sunce i šuma, Rovinj postaje jedinstveno mjesto koje nudi nebrojene mogućnosti za Vas - šetnje prekrasnom prirodom; bavljenje sportskim i rekreacijskim aktivnostima: trčanjem, vožnjom biciklima, climbingom, plivanjem, ronjenjem, jedrenjem; razne izlete i atrakcije; otkrivanje kulturnih starina, arheoloških nalazišta i kulinarskih specijaliteta; te odmor i uživanje.

Osnovne informacije

Recepcija Radno vrijeme recepcije je svaki dan od 07:30 do 12:00 i od 15:00 do 22:00. Izvan radnog vremena recepcije, za sve informacije možete se obratiti na broj telefona: 00385981790737.

Doručak Bogati doručak pripremljen od svježih i autohtonih namirnica poslužen na švedskom stolu serviramo svakog jutra od 08:00 do 10:30 sati. Ukoliko želite raniji doručak, molimo Vas obratite se osoblju na recepciji.

Prijava i odjava Prijava u sobe moguća je od 14:00 do 22:00 sata. Ukoliko dolazite nakon 22:00 sata, ljubazno Vas molimo da približno vrijeme dolaska najavite osoblju recepcije putem telefona ili e-maila. Za raniju prijavu, molimo Vas obratite se osoblju recepcije. Ljubazno Vas molimo da odjavu iz Vaše sobe napravite najkasnije do 11:00 sati na dan Vašeg odlaska. Ukoliko postoji potreba za kasnom odjavom, molimo Vas obratite se osoblju na recepciji dan prije Vašeg odlaska. Nudimo uslugu besplatnog čuvanja prtljage na dan Vašeg odlaska.

Internet Besplatnom Wi-Fi mrežom pod nazivom Vaal-Guest pokrivane su sve sobe i prostorije Residence-a Vaal.

Klimatizacija i grijanje Sustav klimatizacije i grijanja sobe podešava se na centralnom touch panelu u Vašoj sobi. Pritiskom na strelicu prema gore doći ćete na izbornik za podešavanje klime gdje pritiskom na točkicu možete regulirati paljenje/gašenje klime, temperaturu u sobi i jačinu puhanja. Kada otvorite balkonska vrata, sustav automatski prestaje hladiti te ga je, nakon zatvaranja vrata, potrebno ponovno uključiti.

Minibar Ponuda pića nalazi se u minibaru Vaše sobe, a cjenik je priložen u ovoj mapi. Ukoliko je potrebno nadopuniti minibar ili imate dodatni zahtjev, molimo Vas obratite se osoblju na recepciji.

Sef U svakoj sobi nalazi se osobni sef u kojem možete pohraniti vrijedne predmete. Upute za rukovanje sefom, nalaze se na svakom sefu. Za pomoć oko rukovanja sefom, slobodno se obratite osoblju na recepciji.

Sigurnost Objekt je opremljen dimnim senzorima i vatrodojavom. U slučaju opasnosti, pokraj vrata je označena Vaša točna pozicija i evakuacijski put.

Najam bicikla Ukoliko želite upoznati Rovinj na biciklu, molimo Vas obratite se osoblju na recepciji koje će Vam ljubazno pomoći i osigurati bicikle na našoj adresi.

Alarm Nadamo se da Vam usluga buđenja neće biti potrebna tijekom Vašeg odmora, no ukoliko želite biti sigurni da ćete se probuditi na vrijeme, možete podesiti Alarm na Vašem TV-u. Kako podesiti Alarm: Na daljinskom upravljaću pritisnite tipku HOME i koristeći se tipkama za lijevo i desno odaberite Alarm. Otvoriti će se novi izbornik gdje pomoću tipki za lijevo i desno pod Setup odaberite ON te nakon toga podesite vrijeme alarma i volumen zvuka. Za pomoć i dodatne informacije, obratite se osoblju na recepciji u radno vrijeme.

Usluga fotokopiranja i skeniranja Ukoliko Vam je potrebna usluga fotokopiranja ili skeniranja i slanja e-mailom, slobodno se obratite osoblju na recepciji.